Skidskytte!

I helgen har det inte blivit gjort, men har i alla fall hunnit med några långa sköna promenader med hundarna, har dock ej tränat någonting. Har mest tittat på skidskytte, annars har det varit en mkt dålig TV-helg och det är ju typiskt när man är ledig!!! Ska jobba 5st dagturer den kommande veckan och det känns tungt. Tycker att man ska jobba max 3st dagturer för att kuna hålla sig pigg ock alert på jobbet och hemma. Jag blir så jävla trött så jag orkar knappt någonting på kvällarna när jag kommer hem från jobbet. Ska försöka att lägga mig tdg på kvällarna.

Bäst just nu: Wino "Punctuated Equilibrium"
                       Joe Bonamassa " Live"
                        Gojira "senaste skian" 

Hej Sverige!!

Mkt har hänt sedan sist, både för mig personligen och i  "den stora världen, utanför där jag bor". Är det inte dags att göra om delar av mellanöstern till en stor landningsbana/parkeringsplats, det verkar som att de aldrig kommer att kunna samsas där förrän en den ena eller andra folkgruppen är utplånad. Båda sidor styrs mer eller mindre av religösa fanatiker som är så trångsynta som inte fattar att de tror på samma Gud/Jahve/Allah.
Julen har passerat och vi har redan hunnit in en bit på det nya året. Jobbet känns bättre men träningen har tyvärr stagnerat . Men ändå fortsatt viktnedgång pga LCHF kost!!! Rekommenderas.Bäst just nu: Kreator "Hordes of Chaos" låter som thrash ska göra!

RSS 2.0